دیدار دکتر رنجبر با ریاست بهزیستی شهرستان

(دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد با ریاست بهزیستی شهرستان به مناسبت هفته بهزیستی صورت گرفت)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به مناسبت هفته بهزیستی، دکتر نیما رنجبر مالی دره سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد و هیات همراه،
طی نشستی صمیمی با ریاست بهزیستی شهرستان محمودآباد و عرض تبریک به مناسبت هفته بهزیستی، به مطالب ذیل اشاره نمود:

🔸 برگزاری کارگاه هایی جهت جلوگیری از آسیب های اجتماعی جوانان با استفاده از پتانسیل اعضای هیئت علمی و فضای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد

از جمله موارد دیگر نیز می توان به برگزاری کارگاه های تخصصی برای کارکنان بهزیستی و نیز تشکیل رایگان کلاس های مشاوره تحصیلی برای افراد وخانواده تحت پوشش بهزیستی در این دانشگاه اشاره نمود.

رنجبر در ادامه خواستار ارتباط هرچه بیشتر با این اداره شد.