انتخاب واحد نيمسال تابستان 99-98

انتخاب واحد نيمسال تابستان 99-98 به شرح ذيل اعلام مي گردد،لذا مطالعه دقيق اين اطلاعيه و رعايت مفاد آن الزامي است.

شروع انتخاب واحد از

تاريخ 99/04/28 الي 99/05/02 >>>>  کلیه مقاطع کاردانی و کارشناسی

زمانبندی کلاسها

شروع کلاسها : 99/05/04

پایان کلاسها : 99/05/30

شروع امتحانات : 99/06/01

پایان امتحانات : 99/06/06

******************************************************************

تذکرات آموزشي

1- داشتن آگاهي کامل از وضعيت تحصيلي ( شامل تعداد ترم هاي مشروطي ، تعداد واحد هاي گذرانده شده ، معدل کل و ... ) از ضروريات امر تحصيل مي باشد .

لازم است از طريق سايت اينترنتي موضوع را پيگيري و اطلاع کامل حاصل نماييد .

2- تعداد واحد های درسی قابل ارائه در دوره تابستان برای دوره های کاردانی و کارشناسی

حداکثر 8 واحد میباشد.مشروطی در دوره تابستان در شمار تعداد مشروطی های دوره تحصیلی نمیباشد.

3- دانشجويان در انتخاب دروس دقيقاً پيش نياز و هم نياز را رعايت نموده

در غير اين صورت عواقب ناشي از آن به عهده ي دانشجو ميباشد.

4- دانشجويان مقطع کارشناسي در هنگام انتخاب واحد مجاز به انتخاب همزمان دو درس از گروه معارف اسلامي نمي باشند و

فقط بايد يکي از دروس زير را انتخاب نمايند.در صورت عدم رعايت تذکر فوق يکي از دروس حذف و شهريه نيز مسترد نخواهد گرديد.

1-تاريخ فرهنگ و تمدن اسلام و ايران2-انديشه اسلامي - 3تفسير موضوعي قرآن4-تاريخ تحليلي صدر اسلام

5- اخذ درس تاريخ فرهنگ وتمدن اسلام و ايران براي دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ناپيوسته

ورودي مهر 1390 به بعد الزامي مي باشد و در صورت عدم انتخاب اين درس دانشجو فارغ التحصيل نمي گردد.

تذکرات مالي

1- شهریه ثابت دوره تابستان در ازای 6 واحد درسی و کمتر، نصف شهریه ثابت

و در صورت اخذ بیش از شش واحد تا حداکثر 12 واحد ، دو سوم شهریه ثابت به همراه شهریه واحد های انتخابی لحاظ میشود

2- قبل از انتخاب واحد مي بايستي بدهي ترم هاي گذشته و شهريه ثابت ترم جاري واريز گردد.

3- نامه هاي دريافتي از اداره بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان محمودآباد را همزمان با انتخاب واحد  به امور شهريه تحويل دهيد.

تاكيد مي شود دانشجويان عزيز 10 ( ده ) روز بعد از پايان رسمي انتخاب واحد حتماً به سايت دانشگاه جهت اطلاع از آخرين وضعيت تغييرات

و جابجايي دروس انتخابي خودشان به علت حد نصاب نرسيدن كلاس ها مراجعه نمايند.