جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه

5-حماسه 9 دی برائت از فتنه

6- شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

7-  حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

ج) زمان و نحوه برگزاری :.

دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت ، کانال و صفحه فعال خود را به آدرس ایمیل moavenatfarhangi@iausari.ac.ir   ثبت نمایند.( لازم به ذکر است  مشخصات کامل فرد شرکت کننده (دانشجو/استاد/کارمند) وشماره تلفن همراه و نیز نوع کانال های مجازی مورد  استفاده اعم از اینستاگرام ، واتساپ ، و .... ضروری می باشد) .از زمان ثبت ، شرط شرکت در جشنواره ، انتشار حداقل پنج پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی (اعم از یادداشت ، پادکست ، کلیپ، و ... ) در مورد موضوعات محوری جشنواره است . افرادی که تعداد پست های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود . کانال ها، صفحه ها و پست ها از جهت محتوایی ، هنری ، تعداد بازدید ، تعداد بازنشر و .... مورد ارزیابی قرار می گیرند . این ارزیابی هم توسط داوران و هم توسط گروه های دانشگاهی خواهد بود . برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه  www.farhangi.iau.ir  و نیز با شماره تلفن 01134445186 و 01134445320 تماس بگیرید.

د) مقررات ارسال آثار جشنواره:  1 - علاقمندان برای شرکت در جشنواره می بایست آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند ( مانند ایتا ، بله ، سروش ، واتساپ ، و یا اینستاگرام و .... ) منتشر کنند .

2- در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال های مربوطه باید از هشتگ های # از حماسه تا حماسه - # دانشگاه –آزد_اسلامی "استفاده گردد . همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ متناسب نیز درج گردد .( # از-حماسه-تا-حماسه # سردار-حاج-قاسم-سلیمانی    # دانشگاه-آزاد –اسلامی ) . در وب سایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از tag های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود .   3 - شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی @hamasefarhangi  را نیز زیر پست هایشان الصاق (tag) کنند .

ه) مقررات شرکت در جشنواره

_ جشنواره در سه سطح واحد، استان ، و سراسری ویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی (کلیه دانشجویان ، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی ) برگزار می شود و اختصاص به آثاری دارد که موضوع و مضمون آنها در یکی از محورهای جشنواره بوده باشد همچنین دبیرخانه جشنواره یک نفر ر ابه عنوان مولف اثر می پذیرد

_ مسئولیت حقوقی آثار ارسالی به عهده ارسال کننده و کمیته اجرایی و داوری واحد مسئول صحت سنجی آن است .

_داوران جشنواره برای قضاوت شاخص هایی مانند تعداد پست های بیشتر ، بازدید بالاتر استوری و پست ، بازنشر بیشتر، محتوای غنی تر ، چندرسانه ای بودن ، تاثیرگذاری اجتماعی بالاتر و ... را مدنظر قرار می دهند و به هر یک از این موارد به صورت جداگانه امتیاز می دهند .

جوایز :

جوایز واحدی / مرکز : تخفیفی شهریه برای مراکز و واحدهای کوچک حداکثر به تعداد 3 نفر در واحدهای متوسط و بزرگ به تعداد 5 نفر و در واحدهای بسیار بزرگ و جامع به تعداد 7 نفر به میزان 15% می باشد .

جوایز استانی : حسب تایید شورای فرهنگی به میزان حداکثر 3 نفر و سقف مبلغ 5/000/000 ریال می باشد .

جوایز کشوری: نفر اول : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره – کارت هدیه به مبلغ 30/000/000 ریال

نفردوم : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره – کارت هدیه  به مبلغ 20/000/000 ریال

نفر سوم : تندیس جشنواره – لوح تقدیر جشنواره _ کارت هدیه به مبلغ 10/000/000 ریال