در دومین جشنواره هنری سراسری دانشجویی استان

نویسنده: روابط عمومی.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی مازندران؛

دومین جشنواره هنری سراسری دانشجویی استان مازندران در بخش های هنرهای تجسمی، کلیپ سازی،موسیقی،ادبیات،فیلم، تئاتر و نشریات و... پنج شنبه 30 بهمن در دانشکده علوم انسانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

همچنین در ادامه دکتر جانعلی زاده معاون فرهنگی دانشگاه مازندران با بیان اینکه هدف هنر ارج و اعتبار نهادن به قانون و جامعه است گفت:در جامعه شناسی معرفت متعهد همه علوم و تلاش های علمی و فلسفی برای تعالی و اصلاح جامعه است.

وی با بیان اینکه همه آفرینش های هستی مظهر تجلی عشق الهی خاطرنشان ساخت:هدف هنر در اندیشه اسلامی در جهت خدمت،تقرب و معرفت خدا و آیات الهی،عبادت می باشد.

دکتر حیدر جانعلی زاده چوب بستی  معاونت فرهنگی دانشگاه مازندران در خصوص ویژگی های هنر انقلاب گفت:ظلم ستیزی،امربه معروف و نهی از منکر،وحدت آفرینی،صداقت آفرینی،نشاط آفرینی،انگیزه زابودن،حقیقت نگری همراه با کیاست تعالی بخش ،خیرخواه و ایثارگرانه بودن از ویژگی های هنر انقلاب است.

گفتنی است در پایان جشنواره از نفرات برتر در بخش های مختلف تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد در این جشنواره حائز ۳ رتبه گردیدند:

محمدرضا فتحی مظلوم؛ رتبه دوم فیلم و مستند

حمیدرضا فتحی مظلوم؛ رتبه دوم کلیپ سازی

افسانه دهقان؛ رتبه سوم مقاله نویسی

sulfasalazin dose sulfasalazin diabetes sulfasalazin wiki
vagifem behandling vagifem zastosowanie vagifem low